Alla inlägg den 29 juni 2008

Av Linnea - 29 juni 2008 20:44

Fotbollsfinal och dumjohan glömmer bort!

Han ringde nyss och bah "feelåt, jag är i stan..wäwäwäwä. ses imorgon. ringer när jag kommer hem..wäwäwäwä "..pffss!Grrr...


När jag ändå pratar om dig,Johan, kan jag tala om att det är en jävla flugjävel här som jag tänker dra av vingarna på snart. Du får åka till djursjukhuset ensam med honom den här gången för du är svikarn.


Jag var på kurs på Körskolan med mamma idag. I fem timmar. Det var otroooooligt intressant. Nej.


Dagens grej: Det okända

Dagens dryga: Kurs på körskolan

Dagens skratt: Mamma


Nu ska jag kolla på fotbollen.


Hej igen. Nu när det är paus i fotbollen ska jag uppdatera flug-läget. Jag mår dåligt. Flugan passerade en gång för mycket. Jag slog.Jag träffade.Hårt.Sen tog jag upp den. Den levde. Mamma blev jättearg på mig när jag sa att jag skulle plåga den. Jag sa att jag skulle plocka av ben och vingar. En i taget. Sen skrattade jag rått. Mamma sa "Nej, Linnea. Jag mår illa!"

Vid det laget hade även jag insett att det var beyond all evil. Plötsligt gick det upp för mig att jag var tvungen att avliva den lilla flugan jag höll i min hand. Den såg på mig med sorgsen blick. Jag kunde se hur ont han hade. Jag tog med honom ut för att låta honom somna in och sedan begrava honom. Oturligt nog tappade jag honom nånstans ute och han försvann. Ikväll kommer en stackars fluga dö en plågsam död i vår trädgård. Det är mitt fel.

 Så lyd mitt råd: Sätt dig inte bakom ratten när du druckit.


Dagens låt: Finch - Stay with me

Ovido - Quiz & Flashcards